The Sound of Life

ACHTERGROND In het laatste jaar van haar leven ging voor Ingeborg Douwes een grote wens in vervulling - in een professionele studio te staan en te kunnen zingen!  Zij nam met een aantal vrienden een CD op en gaf deze de naam The Sound Of Life.  Ingeborg koos zeven prachtige stukken, die tekenend zijn voor haar levenskracht.
Zij droeg de CD op aan "iedereen met een droom" en legde daarmee tevens zelf de eerste financiële basis voor de Ingeborg Douwes Stichting.

The Sound of Life

VOORPROEFJE
Een bezoek aan de The Sound of Life website geeft u een goede eerste indruk van deze CD.  Zet hiervoor uw geluid aan.
Tevens vindt u hier ook het filmpje genaamd "Ingy Cam"

BESTELLING
Met vermelding van uw adresgegevens en het aantal CD's dat u wilt ontvangen kunt u de CD nog steeds hier bestellen.  Wij vragen om een donatie van minimaal €20 per CD.  Op deze manier levert u een bijdrage aan de huidige en toekomstige activiteiten van de stichting.
Bij voorbaat hartelijk dank!

ABN AMRO MeesPierson
Rekening nummer 24.90.48.922